Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Hoe word je een betere gamer?

Wat je ervaring bij gamen ook is, één ding blijft hetzelfde: hoe haal je het meeste uit je game-ervaring? Of het nu gaat om het uitkiezen van de beste hardware, het aanpassen van jouw instellingen met prestatieverbeterende tools of het verzorgen van jouw apparatuur, er is genoeg om rekening mee te houden als het gaat om een betere gamer te worden. Hier zijn alvast enkele tips.

Tip 1: maak je scherm helderder

Een tip die niet veel gamers weten, is dat veel games net een beetje donker of warrig zijn gemaakt om kleuren echt te laten opvallen en contrast te bieden. Soms zorgt dit voor een bepaalde sfeer of stijl, maar het helpt je niet om een ​​arendsoog te hebben.

Als je een FPS speelt en je wilt iemand kunnen zien voordat ze jou zien, probeer dan de helderheid op je scherm aan te passen zodat de kleuren heel gemakkelijk te zien zijn. Het is duidelijk dat als je het te helder maakt, het doel voorbijschiet. Maar speel wat rond totdat de graphics super ‘voor de hand liggend’ zijn en niet super mooi. Ja, het kan een deel van het uiterlijk van het spel wegnemen, maar deze tips is dan ook uitsluitend bedoeld voor diegenen die een voorsprong willen hebben bij het winnen.

Tip 2: koop een comfortabelere muis

Het hebben van een muis die je comfortabel en gebruiksvriendelijk vindt, kan echt een groot verschil maken. Veel gamers gaan er gewoon van uit dat ze bij de muis moeten blijven die in de doos is geleverd. Daarom proberen ze niet de vele alternatieven uit die een groot verschil kunnen maken in hoe comfortabel ze zijn. Maar de grote fout is dat het niet alleen om comfort gaat, want dat comfort vertaalt zich direct in hoe goed je speelt.

Dus de volgende keer dat je in je plaatselijke computer- of gamewinkel bent, kijk dan eens een muis die uiterst comfortabel in je hand past. Dat is jouw persoonlijke controlemethode die je naar succes zal leiden! En als je het budget hebt, koop dan een echt comfortabele ergonomische muis.

Tip 3: wees niet bang om met mensen te spelen die beter zijn dan jij

We spelen zo vaak met mensen van hetzelfde niveau of slechter omdat we ons goed willen voelen over onszelf. Maar vaak houdt dit je juist tegen.

Over het algemeen kan het spelen met mensen die beter zijn dan jij je veel leren over hoe je je eigen vaardigheden en strategieën kunt verbeteren. Het is een beetje zoals schaken tegen een grootmeester. Je zult hoogstwaarschijnlijk verliezen, maar je zult ook zien hoe ze het spel openen, hoe ze reageren op jouw zetten en hoe ze het spel sluiten tot schaakmat.