Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Dit zijn de populairste games voor op de Nintendo Switch!

De Nintendo Switch heeft zijn intrede gemaakt in het gameland. Het is een innovatief apparaat waar je de leukste games op kan spelen. Vooral in tijden waarin je lang in de rij moet staan of lang moet wachten, is het echt een redder in nood. Die tijd vliegt zo voorbij als jij je Nintendo Switch bij je hebt. Je hoeft je niet vervelen, omdat de Nintendo Switch een onwijs lange batterij heeft en je volledige aandacht opeist. De Nintendo Switch heeft een heel scala aan unieke games die enkel op de Nintendo Switch kunnen worden gespeeld. Deze exclusieve games zijn het overwegen waard een Nintendo Switch te kopen, omdat het stuk voor stuk echte pareltjes zijn. Ook benieuwd naar welke games nu enorm veel populariteit genieten? Lees dan snel verder!

Animal Crossing

Animal Crossing is niet meer weg te denken uit deze wereld. Het is een onwijs populair spel, vooral onder vrouwen. Je bent hier eigen baas over een eiland dat je volledig naar eigen smaak mag inrichten. Je voelt je een ware architect en dat maakt het juist zo leuk. Jij kan al je zorgen opzij zetten en genieten van de volledige vrijheid die je daar op het eiland krijgt. Je zit in Animal Crossing op een onbewoond eiland waar je je creativiteit de vrije loop kan laten gaan. Verzamel diverse materialen om dingen in elkaar te zetten, zoals meubels. Daarnaast kan je verscheidene leuke activiteiten doen waar je lekker relaxt van raakt, zoals vissen en tuinieren. Daarnaast kan je andere spelers leren kennen en hun eiland bezoeken. Maak vrienden voor het leven in Animal Crossing! Personaliseer je hoofdpersonage en richt het landschap in naar jouw eigen smaak. Haal de innerlijke architect bij jou naar boven en maak jouw eiland de mooiste van de hele wereld!

Mario Party Superstars

Mario Party is terug van weggeweest! In dit unieke spel vind je een nostalgisch aspect doordat er een aantal klassieke Nintendo 64-borden in het spel zijn verwerkt. Zo heb je het speelbord voor Peach haar verjaardag, waarin je gewoonweg de meeste sterren moet verzamelen. Die win je door minigames te winnen en de meeste sterren op het speelbord binnen te harken. Je kan niet alleen zelf winnen, maar ook tegenstanders dwarsbomen door hun sterren in te pikken. Zorg ervoor dat je niet geraakt wordt Bowser’s toverkracht en al je sterren verliest. In Mario Party Superstars kan er altijd wel iets onverwachts gebeuren en je moet ten allen tijde alert blijven, want voor je het weet ben je in plaats van de grote winnaar, de grote loser! Daag jouw gezin uit voor een gezellig potje.