Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Online games om te spelen als je je verveelt

Het internet kan een tweesnijdend zwaard zijn. Hoewel er talloze sociale media en streamingwebsites zijn, soms verveelt juist datgene dat bedoeld is om ons te vermaken ons nog meer. Dus wat kun je nog meer online doen als je je verveelt en wat tijd wilt doden? Je kunt natuurlijk online games spelen! Hier zijn alvast een paar suggesties.

1. Slither

Slither is een online game gebaseerd op een eenvoudige regel: het overleven van de sterkste.

Spelers over de hele wereld spelen Slither als individuele slangen. Hierbij strijden ze in een enorme open wereld om voedsel en hulpbronnen. Om te overleven, kunnen spelers meer voedsel consumeren of kleinere slangen eten. Wees echter gewaarschuwd: je verliest het spel zodra een gigantische slang je verslindt.

De game is puur een casual browsergame en hoewel er een leaderboard is voor de topscores, mist de game echte vooruitgang of prestaties. Toch is Slither een geweldige tijdmoordenaar, vooral als je op zoek bent naar wat snel plezier.

2. Schaken

Schaken is misschien wel een van de leukste en meest complexe spellen die ooit zijn uitgevonden. En nu kun je met Chess online, schaken vanuit het comfort van je browser.

Chess Online wordt gehost op Chess.com, ’s werelds grootste internetschaakserver, forum en gemeenschap. Spelers kunnen deelnemen aan online schaakwedstrijden of ‘single-player chess’ spelen tegen een computer.

Je kunt Chess Online als gast spelen of je aanmelden met een account voor gerangschikt spelen. De website rangschikt spelers met behulp van het ELO-systeem, waarmee spelers in toernooien kunnen strijden tegen andere spelers met een vergelijkbaar vaardigheidsniveau.

3. Zynga Poker

Je kunt misschien niet je beste pokerface opzetten, maar je zult zeker grote winsten kunnen behalen in Zynga Poker!

Zynga Poker is gebaseerd op Texas Hold ‘Em Poker, een van de meest populaire pokervarianten. Spelers kunnen deelnemen aan games en fiches inzetten die ze kunnen kopen via de microtransacties van de game.

Naast aankopen in de spelwinkel, laat Zynga Poker spelers ook chips verdienen met dagelijkse uitdagingen en bonussen. Daarnaast heeft het spel ook toernooien voor spelers die vertrouwen hebben in hun pokervaardigheden en willen concurreren met hogere inzetten.

4. Google Quick Draw

Dit spel slaat twee vliegen in één klap: het is zowel een leuk raadspel als een manier om een ​​AI-tool te trainen om doodles te herkennen.

Google Quick Draw is een spel voor één speler. Het doel van het spel is om snel verschillende objecten te tekenen met je cursor, touchscreen of stylus. Terwijl je het object tekent dat je moet tekenen, raadt de AI wat je hebt getekend in een reeks gissingen.

Als de AI het object binnen de gegeven tijd kan herkennen, wint het. Over het algemeen is de game een casual concept dat leuker is om te spelen dan het in eerste instantie klinkt.